Saturday, May 16, 2009

Makan Malam Lagik!

Nyum!nyum!

hmm tak tau nak mkn aper mlm nih...aku mkn mlm pon dah dkt kul 10 mlm...hu3 teruk kan...he3!sbnornyer tak selera skrg nih..mkn biler btul2 lapar...

aku tgk watie dok start nak mkn nasi aku pon nk join skali la...lauk simple jer Ikan Cencaru Bakar ngan Air Asam & Sotong Goreng Kunyit jerk!spesel sebab mak yang masak!he3!biase la dah air tangan bonda yang simple ttp istimewa di hati anak2 nyer!he3!

Budak berdua nih nampak jer mama dia & aku mkn sibuk juga mengendeng....layan ajer la...mama mnyuap utk anak2 1 pinggan...untuk diri sdiri 1 pinggan...susah la mama dia mau berdiet!he3!aku mcm biase la setengah pinggan jer la & meratah ikan caru bakar....fevret aku!org lain cicah kitorg mkn siram trus atas ikan baru best!hahaha!

nasik aku!

Sotong Goreng Kunyit!


Fuhhhhh sedap seh!

kacau jerk!

No comments:

Post a Comment