Monday, January 11, 2010

'JURURAWAT'

HUHUHU

hmmm dah lmer tak update blog yang dah naik bersawang nih.... he3!bz ckit + malas sbnrnye...asyik tunggu turn nk guna surf internet...nak edit gambar holiday mber pon lum tcapai lagik nak buat...boss pula bru tanye pasal wedding biler...aku harap dipercepatkan lagik n sempat la boss aku nih dtg sebelum dia pencen!!ngeee...tunggu en faizal kirim duit la bru leh pk sumer tur...huhuh...

Biler darah manis nih macam2 hal tjadi...yang latest nih aku tersalah pki produk...aku sajer try Olay White Radiance Lotion member suggest kononnye nk clearkan parut jerawat...2 3 hari lps tur jerawat mula mnempek di muka aku yang agak clear tanpa jerawat cume tgal parut jer sblum nye...gatal lak tur...n makin byk bcampur jerawat pasir....tension dowh!!

Aku tak tahan yang keadaan mcm nih...risau takut dtg pula jerawat kronik kat muka aku...so aku bace la artikel dr website Sendayu Tinggi...sbb dah alang2 aku pki 2 way cake powder ST & 3 in 1 mask ST jugak...aku try la bli trial pack Oil & Acne Skincare Trial Pack & Menstorm herba kapsul...pki ikut aturannye alhamdulillah makin mengering jerawat n tiada gatal2...tp selagi tak sembuh lg btul2 aku tak leh berbedak la g keja...nasib tak nmpk truk sgt muka aku lps pki produk nih...

Lgpun aku risau gak nti nk jumpa encek faizal mgu nih takut muka aku nih jd teguran dia...lps nih serik aku nak campur2 pakai produk...bahaya jd macam nih...adoi...k chow...

Tuesday, January 5, 2010

SAMPAI SYURGA...

Buat en. faizal bucuk...moga cepat sembuh...rindu yang amatt...

Ku membenarkan jiwaku
Untuk mencintaimu
Ku persembahkan hidupku
Untuk bersama kamu

Dan diriku untuk kamu
Belum pernah kumerasai begitu

Semua itu telah berlalu
Harapanku palsu
Dan mungkin hari yang satu
Terus ku tertunggu

Di hatiku masih kamu
Belum pernah ku ingin terus memburu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Namun aku tetap aku
Yang terbaik untuk diriku
Hanya satu
Hanya kamu

Ku membiarkan hatiku
Untuk merinduimu
Ku menghamparkan sakitku
Untuk tatapan kamu

Bersamamu harapanku
Hilang dalam terang yang membutakanku

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu

Dan segala yang ku ada
Ku berikan semua
Untuk dirimu saja

Ku mahu dirimu
Bahagia untuk selamanya
Biar sampai syurga
Aku menunggu cinta darimu
Agar ku sempurna

Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu
Namun aku tetap aku
Yang terbaik tuk diriku

Hanya satu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu

video

*Sampai Syurga salin2 baju!

Monday, January 4, 2010

HUHUHU

RINDU GILER KAT ENCIK FAIZAL...AADUUUHHH!!DAH LA G TDO DULU LAAA....

Friday, January 1, 2010

Hati Risau!

huhuhu...

hmmm semalam aku balik keja...encik tunang memujuk rajuk aku dgn lawak2 sengal n tanye kabo...dah aku ok, then dia citer dia xcident kat site ms bertugas...jatuh dr platform yg 2 meter tinggi nyer...aduh...tak tentu arah aku jadinya...hilang terus rajuk jadi risau pula...

dia ckp lps kjadian tur terus kwn2 supervisor bw dia ker klinik panel petronas bt rawatan... lps dia cter kena inject bg ubat n segala bagai aku masih risau juga... n klu still rasa sakit 1-2 hari lg aku minta dia g hospital buat lagi pemeriksaan...

harap dia ok & cepat sembuh....nyesal lak rajuk ngn dia mlm semalam..love u sayang... :)