Wednesday, July 8, 2009

Stoo Tey Cafe


Inilah dia pasangan kepada cocoa collagen !!! dirumus khas utk BUZZZ STAMINA Cik Abang kat luar sana......Ape lg...Jom try....... Baru la terangkat...Stoo Tey Tea(Lelaki) & Cocoa Colagen(Wanita) sesuai terutama :
1. Untuk sesiapa yang selalu kerja "OVERTIME" yang memerlukan tenaga berpanjangan dan tidak mengantuk di malam atau siang hari, tengok bila masa orang tu overtime..

2. Sesiapa yang selalu drive malam, balik kerja lewat, LEBIH-LEBIH LAGI NAK BALIK KAMPUNG....ABG2 DREBAR....lebih baik minum produk nie berbanding daripada anda minum nescafe, milo atau kopi <- Yang nie lagi ngantuk ader ler... Serendah RM2.00 secawan.
3. Lepas letih bersukan, minuman ini amat sesuai sekali sebagai pengembali tenaga dalam badan.
Kandungan Serta Khasiat
Tribulus Teresteris :Ia terkenal digunakan sebagai herba untuk meningkatkan libido dan kesuburan. Ia membantu melancarkan peredaran darah pada alat kelamin, mengurangkan tekanan darah dan mengurangkan tahap kolestrol.
Horny Goat Weed :Membantu meningkatkan kesihatan dan gaya hidup. Membantu meningkatkan tenaga, mengimbangi hormon dan melancarkan peredaran darah.
Bee Pollen :Mengandungi unsur antibiotik, membantu komposisi darah, merawat anemia, meningkatkan penghasilan antibody badan untuk menentang barah.
Madu Lebah :Digunakan untuk merawat hampir semua jenis penyait. Merawat ketidaksuburan, mencegah serangan sakit jantung, mengurangkan tahap kolesterol dalam darah dan meningkatkan tahap ketahanan badan.
Saw Palmetto :Mengurangkan simptom pembesaran kelenjar prostat (BPH) seperti kerap membuang air kecil terutama sekali diwaktu malam dan miningkat kualiti hidup secara umum.
Ginkgo Biloba :Meningkatkan daya ingatan dan penumpuan. Melancarkan peredaran darah dan menghilangkan tekanan. Mengandungi unsur anti-vertigo dan anti-depresisive.
Astragalus :Meningkatkan sistem ketahanan badan terhadap penyakit. Mengandungi unsur anti-oksida, anti-bakteria, anti-radang dan diuretic(membantu membuang cecair dari badan).
Ashwagandha :Mengandungi unsur sedatif, anti-oksida, ia juga digunakan untuk keupayaan seks disamping ia merupakan adaptogen dimana ia meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan keletihan.
Rehmannia :Dikenali juga sebagai “Chinese Foxglove”. Ia digunakan sebagai herba perubatan di Asia untuk merawat anemia, pening dan sembelit. Ia mengandungi vitamin A, B, C dan D.
Tongkat Ali :Meningkatkan hormon testosterone dalam badan disamping meningkatkan saiz otot, kekuatan dan keupayaan. Ia juga dapat melawan keletihan.
Maca :Meningkatkan libido dan kualiti semen, mengoptimumkan paras nutrien yang digunakan oleh sistem endoktrin.
Ginseng :Meningkatkan libido dan capulatory performance. Kandungan ginsenoidnya boleh membantu ereksi zakar. Ia juga meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan mengurangkan keletihan. ***Juga sesuai diminum oleh pesakit kencing manis dan darah tinggi.
Jika berminat sila hubungi :
Asfaziha

No comments:

Post a Comment